Gazda Mihály

OneMore-Gazda-Mihaly

Hosszú utat jártam be, míg megtaláltam a hivatásomat. Nem akartam gyerekkoromtól kezdve edző lenni, de a mozgás mindig jelen volt az életemben. Lázadó kiskölyök voltam, szinte irányíthatatlan, mint olyan sokan a fiúk közül. Ma is fülembe csengenek édesanyám aggódó szavai: „ Mi lesz így belőled, Fiam?!”

Ahogy az már lenni szokott, minden fontosabb volt a tanulás helyett: a lányok, a kenu, később a mountain bike, a versenyek. Közben teltek az évek, szép lassan benőtt be a fejem lágya is. „ Self made man- ként” fejest ugrottam az Életbe. Dolgoztam nagy kereskedelmi láncnál is, hogy elérjem a céljaimat. Saját felismerésből kezdtem újra tanulni és vágtam neki a Testnevelési Egyetemnek. Ekkortájt találkoztam az erősportokkal, a régi nagyok nyomdokain, ami eldöntötte a sorsomat. Szerelem volt első látásra, jelen esetben inkább próbálásra.

OneMore-Gazda-Mihaly

Boldoggá tesz, ha segíthetek az embereknek és átadhatom nekik a mozgás örömét. Szakmai célom, hogy minőségi edzéseket tartsak, folyamatosan képezzem magam.

Fontos számomra, hogy tanítványaim elérjék céljaikat (legyen az akár testkompozíció változtatás, akár testsúlycsökkentés, akár izomtömeg növelés), miközben jól érzik magukat edzéseimen.