Miért válassz minket?

A válasz nagyon egyszerű. A rendszer miatt. Azért, mert működik és nem csak ígér. Nem fogod azt érezni, hogy csak beesel egy órára. Ez itt a menü, tessék. Tetszik, nem tetszik, ezt eszed – ezt edzed – és pont. Van eleje és van vége minden edzésnek. Minden alkalommal átmozgatjuk a teljes testünket. Nincs csak láb vagy csak felsőtest nap. Minden izomcsoport dolgozik, szépen, ahogy a csillag megy az égen – mondaná a költő. Nem cél, hogy másnap ne tudj felkelni az ágyból, nem akkor jó, ha minél jobban fáj, főleg másnap. Meg harmadnap. A terhelés folyamatos és egyénre szabott, holott mindenki ugyanazt a gyakorlatot, feladatot kapja.

Onemore - Miért válaszd

Sokféle eszközzel dolgozunk, mert a változatosság gyönyörködtet. Az oldschool edzéseken ráadásul olyan finomságokat is ki lehet próbálni, mint a macebell, de emellett dolgozunk a mára már klasszikusnak mondható vasgolyóval, haskerékkel, csimpaszkodunk állványon, guggolunk súlyokkal, fekvőtámaszozunk, megtanulunk húzódzkodni.

Onemore - Miért válaszd

Az edzés alatt az edző jelenléte folyamatos. Figyel, javít, korrigál, ha kell. Ez az a figyelem, ami kiemelkedővé, különlegesség teszi az OldSchool Traininget. Egyértelmű, így sokkal kisebb az esélye a sérülésnek is.
Az egyéni terhelés lehetővé teszi a maximális egyéni fejlődést is, mindezt egy csoportos óra keretében. Ezt fokozatos terheléssel, kis lépésekkel haladva, progressziókkal, és igen, ha kell visszalépéssel érjük el az OldSchool Training edzéseken.

Onemore - Miért válaszd

Ha igazán jó hangulatra, családias edzésre vágysz, de mindezek mellett fontos számodra, hogy sérülésmentesen, értő szakemberek vigyázó tekintete mellett, egyénileg fejlődj és valósítsd meg a céljaidat, akkor az OldSchool Traininget Neked találták ki. Kérj időpontot, próbáld ki, csak nyerhetsz vele. De vigyázz, függővé tesz!

Onemore - Miért válaszd