Rólunk mondták

Viktória


5 hónapja jártam már Misihez, amikor a kezelőorvosom a friss leleteimet bújva, miközben skáláztam neki, mik történtek a legutóbbi találkozás óta, annyit mondott: “Igazából mindegy is, mit csinált, csak azt folytassa tovább, mert működik”. Azóta is ez a mondat jut eszembe Misiről, és az edzéseiről, hogy folytatni kell, mert szimplán működik. Van itt flow, és van küzdés is. Mindig jó a hangulat, ami nem meglepő, hiszen Misi nem “csak” edzést tart, hanem közösséget is épít. Sokat jelent nekem, hogy megismerhettem, és lehetőségem van vele edzeni.

Kata


Egy kedves barátnőm ajánlására mentem Misihez edzeni. Nem csalódtam. Az első alkalmakkor mindent alaposan elmagyarázott, hogy mit, hogyan és miért úgy kell csinálni ahogy. Részletesen elmondta a bemelegítés fontosságát, a gyakorlatok végzése során, hogy mire kell figyelni és hogy melyik nyújtással melyik izmunkat nyújtjuk. Az edzést folyamatosan figyelemmel kíséri, mindenkire figyel, nem csak az újakra, sőt nem rest kijavítani minden mozdulatot, ha valaki rosszul végezné a feladatot. Az edzések nagyon jó hangulatúak, baráti, sőt szerelmi viszonyok is alakultak már ki Misi edzésein. Misi nagy tudással és tapasztalattal bír abban, amit csinál. Korábban is jártam edzeni, több edzésformát is kipróbáltam, de eddig még soha semmi nem volt ilyen rövid idő alatt ilyen hatékony. Még sokáig szeretném ezt csinálni. Nagyon örülök, hogy váltottam és már Misi csapatát erősítem.

Bence


Azt szeretem az Oldschool csapatában, hogy minden edzésen megajándékoznak a győzelem ízével – sőt, ez az érzés a hétköznapokban is elkísér. Felszabadító érzés, ahogy az ember motiváló és vigyázó felügyelettel, jó társaságban, a saját határait örömmel feszegetve mind többet és többet ér el. Így sikerült másfél év leforgása alatt önmagam erősebb, izmosabb és legfőképp egészségesebb kiadásává válnom – pedig nem töltök napokat, de még csak órákat sem a teremben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Marci


Harmincnégy éves koromban kezdtem el edzésre járni, előtte egyáltalán nem sportoltam semmit. Az ok, amiért elkezdtem az volt, hogy egyre inkább éreztem a hátam, fájt a lábam, illetve úgy általában nem éreztem jól magam a bőrömben. Fizikailag gyengének éreztem magam, lelkileg pedig kiegyensúlyozatlannak, ingerlékenynek. Amit kerestem az egy olyan mozgásforma, ami egyenletesen átmozgat, fejleszt, de nem tesz tönkre és belefér két gyerek mellett is. Ugyanakkor kerestem a motivációt, hogy rendszeresen és kitartóan csináljak valamit, ne csak egy-két hétig. Misi edzéseiben azt szeretem a legjobban, hogy mindig többet hoz ki belőlem, mint ameddig én magamtól elmennék, mégsem éreztem azt, soha egyetlen alkalommal sem, hogy lenézne vagy türelmetlen lenne. Amit kapok az a biztatás, a hit és a szakértő szemmel tartás, így mindig tudom, hogy a jó úton járok és előrefelé haladok. Észrevétlenül váltak ezek az edzések nélkülözhetetlen részévé az életemnek, egyfajta kulcs a harmóniához.

Áron


Az elmúlt 15 évben jártam konditerembe, edzettem otthon, kipróbáltam a Speedfitnesst és az Amplifitnesst is. Ideig-óráig tartott mindegyik esetében a lelkesedésem. A Misi által bemutatott edzésmódszerrel viszont megtanultam szabályosan fekvenyomni, guggolni, húzódzkodni. Az edzéstervet az egyéni képességekhez igazítja és vigyáz arra, hogy elkerüljük a sérüléseket. Egy hajcsár, de a tükör és a környezetem visszajelzései őt igazolják.

Marcsi


Jó hangulatú edzés, folyamatos terhelés, ezáltal folyamatos fejlődés is, amit kívülállók is észrevesznek. Ha szereted a saját határaidat feszegetni, átlépni, újabb és újabb kihívásokat keresni, itt a helyed.